Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

 

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να πραγματοποιηθεί στις περιπτώσεις:

- Πριν την ολοκλήρωση της, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς αφαιρώντας τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι.

- Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210-7215739 ή με e-mail στο vlachoscolors@gmail.com.

- Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί, τοτε η παραγγελία δεν ακυρώνεται.

 

Πολιτική επιστροφών

Η πολιτική μας σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων διαρκεί 30 ημέρες.(Τα χρωματιστά δεν επισρέφονται). Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Με κάθε επιστροφή είναι δυνατή μόνο η ανταλλαγή του προϊόντος. Για να πληρείτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να είναι στην αρχική συσκευασία.Πρόσθετα μη επιστρεφόμενα αντικείμενα: - Δωροκάρτες.Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, θα χρειαστεί το τίμολόγιο ή απόδειξη αγοράς. Οποιοδήποτε αντικείμενο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, έχει υποστεί ζημιά ή λείπουν ανταλλακτικά για λόγους που δεν οφείλονται στο σφάλμα μας,δεν επιστρέφεται.
Τέλος τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να παραδίδονται στην διεύθυνση του φυσικού καταστήματος, Εθνικής Αντιστάσεως 117. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της διαδικασίας επιστροφής. 
Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια προιόντων που κατα την επιστροφή δεν παραδίδονται στο φυσικό κατάστημα.

Contact form