Όροι και προϋποθέσεις

Το www.lefterisvlachos.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της επιχείρησης "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ" που εδρεύει στην Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 117-121, Καισαριανής, Τ.Κ 16122, ΑΦΜ: 149967014, ΔΟΥ: ΙΖ ΑΘΗΝΩΝ.Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στον ιστότοπο  μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην  ιστοσελίδα μας,συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

Όροι χρήσης

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο μας είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας,καθώς στον ιστότοπο μας ακολουθούμε ρητά τους νέους κανονισμούς γενικής προστασίας δεδομένων GDPR.Ο Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) εφαρμόζεται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 25 Μαΐου 2018.  
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι μας,που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει ληφθεί.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

Πολιτική επιστροφών

Η πολιτική μας σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων διαρκεί 30 ημέρες. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Με κάθε επιστροφή είναι δυνατή μόνο η ανταλλαγή του προϊόντος. Για να πληρείτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να είναι στην αρχική συσκευασία. Πρόσθετα μη επιστρεφόμενα αντικείμενα: - Δωροκάρτες.Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, θα χρειαστεί το τίμολόγιο ή απόδειξη αγοράς. Οποιοδήποτε αντικείμενο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, έχει υποστεί ζημιά ή λείπουν ανταλλακτικά για λόγους που δεν οφείλονται στο σφάλμα μας,δεν επιστρέφεται.
Τέλος τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να παραδίδονται στην διεύθυνση του φυσικού καταστήματος, Εθνικής Αντιστάσεως 117. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της διαδικασίας επιστροφής  . 
Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια προιόντων που κατα την επιστροφή δεν παραδίδονται στο φυσικό κατάστημα.

 

Πολιτική αποστολής

 

Η αποστολή των προιόντων γίνεται εντος 1-5 εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία αποδοχής της παραγγελίας.Σε περίπτωση που εκ παραδρομής δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε μέρος ή ολόκληρης της παραγγελίας,τοτε δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε σχετικά εντός 2(δύο) ημερών.
Σε περίπτωση που η πληρωμή εκτελεστεί μέσω τραπέζης, τα προιόντα θα αποστέλονται κατα την εμφάνιση του ανάλογου ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

* Οι τιμές των μεταφορικών, που αναγράφονται κατα την διαδικασία ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας για την νησιωτική Ελλάδα, αφορούν την παράδοση των προιόντων στις αποθήκες της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. Οχι την παράδοση της επι πεζοδρομίου.

*Το τελικό σύνολο των μεταφορικών υπολογίζεται απο τα μεταφορικά ΠΡΟΣ την μεταφορική εταιρεία συν τα μεταφορικά που θέτει η κάθε μεταφορική εταιρεία προς τον τελικό προορισμό της.

Contact form