Τρόποι πληρωμής

Με πιστωτική κάρτα

Με την πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη σας κάρτα μέσω του ασφαλούς pay center της EveryPay. Όλες οι συναλλαγές σας με την πιστωτική κάρτα εκτελούνται στο περιβάλλον ισχυρής κρυπτογράφησης της EveryPay. Για να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια σας, το κατάστημά μας δεν αποθηκεύει και δεν διατηρεί στον server τα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, Diners &Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

Με αντικαταβολή στον χώρο σας

Πληρωμή με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα στον αποστολέα κατά την παράδοση με μηδενικό κόστος αντικαταβολής.

Με Payment Link

Mε την μέθοδο πληρωμής Payment Link σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιείτε ασφαλείς online συναλλαγές μέσω ειδικού link, το οποίο σας μεταφέρει αυτόματα σε ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Everypay.

ΒΗΜΑΤΑ

1. Επιλέγετε το link με το αίτημα πληρωμής που σας έχουμε στείλει. Αυτόματα μεταφέρεστε στο ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον της Everypay.

2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

*Μετά την ολοκλήρωση των βημάτων θα λάβετε email επιβεβαίωσης.

Contact form